Tävlingsnytt 8

Nationell Damdag

Söndagen den 11 augusti hade vi Nationell Damdag på Ängelholms Golfklubb. Vi hade 72 deltagande damer och vi hade gäster från totalt 15 andra klubbar. Banan hade tålt det intensiva regnandet dagen och natten innan mycket bra och tävlingen kunde genomföras utan några problem. För dagen fick vi solsken och temperaturmässigt lagom golfväder även om vinden friskade i lite emellanåt.

Efter tävlingen hade Calle i restaurangen fixat en god och uppskattad buffé och som vanligt presenterade damkommittén ett fint och generöst prisbord.

Resultat A-klass:

1:a Annika Pålsson - Barsebäck Golf & Country Clubb
2:a Ann-Charlotte Nilsson - Åkagårdens GK
3:a Britt Andersson - Ängelholms GK

Resultat B-klass:

1:a Carina Dahl - Åkagårdens GK
2:a Kerstin Cronber - S:t Arilds GK
3:a Marita Lennberger - Ängelholms GK

Fullständigt resultat finns på hemsidan under tävlingar, där finns även fler bilder. Klicka här:

Vi vill tacka samtliga sponsorer:
Bjäre Chips
Eeks Blommor
Dormy Ängelholm
Erik Carlsson
Fancy Guld & Juveler
Gab´s Smycken
Guld & Silversmedjan
Ica Maxi Stormarknad Råå
Karen Severin
Robbans Golfshop
Salong Hårfager
Stadium
Ängelholms GK
Ängelholms Golfrestaurang

Nästa tävling Det Goda Slaget

Redan nu på söndag, den 18 augusti, är det dags för nästa tävling: Det Goda Slaget, som sponsras av Per i Viken.

Detta är en Singeltävling i 4 klasser, där a-klass spelar ST, B- och C-klass SG. D-klass spelar PB över 9 hål.

Anmälan måste vara inne senast klockan 12 på fredag den 16/8, så gå in på Min Golf och anmäl er redan nu!

//Tävlingskommittén