Tävlingsnytt 12

Höstslaget

Söndagen den 22 oktober spelads Höstslaget, en singeltävling i 4 klasser där A-klass spelar ST och B- och C-klass SG. D-klassen spelar PB över 9 hål, men dessvärre var det för få deltagare till D-klassen.

Morgonen bjöd på tjock dimma som inte började lätta förrän ca 10:30. Det innebar att vi fick skjuta alla starttider 90 minuter, startern jobbade dock på och fick iväg bollarna så C-klassen som startade sist fick bara ca 60 minuters framskjuten starttid. Det börjar ju skymma tidigare nu så det var viktigt för att de skulle hinna runt.

Framåt lunchtid bröt solen fram och vi fick en fantastiskt fin dag med solsken och 18-20 grader.

Resultat:

A-klass:

1:a Emon Nuansri
2:a Roger Olofsson
3:a Niklas Kristensson

B-klass:

1:a Lars Eric Söderberg
2:a Camilla Andersson
3:a Stig Holst

C-klass:

1:a Ylva Wemmert
2:a Nils R Johansson

Vi gratulerar alla pristagare och tackar samtliga deltagare.

Fullständigt resultat hittar ni på hemsidan. Där kan ni också se fler bilder från, klicka här:

Nästa tävling Gåsatävling

Helgen 5-6 oktober är det dags för årets sista tävling som är öppen för alla; Gåsatävlingen. Det är en partävling som spelas BB PB på lördagen med löpande start (första start kl 09:00) och GS PB på söndagen då det är kanonstart kl 09:00. Anmälan måste vara inne senast torsdagen den 3 oktober klockan 12:00. Missa inte chansen att vinna ett fjäderfä! För er som saknar spelpartner finns det en "partner sökes"-lista i receptionen.

Välkomna//Tävlingskommittén