Tävlingsnytt 11

Blind Date

Söndagen den 15 september spelades tävlingen Blind Date, en partävling GS PB, där du anmälde dig som singel och lottades ihop till ett par. Vädret avskräckte nog en del och vi hade ett mindre startfält med 28 par. Det var tidvis prövande väderförhållanden med kraftig blåst och regn som stundtals kom horisontellt. Men de tävlande paren kämpade på och vid tävlingens slut sken solen.

Stort tack till Kökscentrum som även i år sponsrade med ett jätefint prisbord!

Resultat:

1:a Kerstin Sjölund och Bernt Hansson
2:a Mikael Wikander och Tobias Råstock
3:a Claes-Göran Thörnkrantz och Jan Olof Andersson

Fullständigt resultat finns på hemsidan. Bilder från tävlingen hittar ni också på hemsidan. Klicka här:

Vi gratulerar alla pristagare och tackar samtliga deltagare.

Nästa tävling Höstslaget

Redan nu på söndag, 22 september, är det dags för nästa tävling och det har utlovats prima golfväder! Höstslaget är en singeltävling i 4 klasser där A-klass spelar ST, B- och C-klass SG och D-klassen spelar PB över 9 hål.

Anmälan måste vara inne senast fredag 20 september klockan 12. Välkomna!

//Tävlingskommittén