Boka lektioner

Nu kan du själv boka lektionstid via nätet!

Klicka på knappen och välj den tid du vill ha.

Bokning av lektioner kan du göra på nätet med  "Boka tid"-knappen, i shopen,  eller kontakta tränaren direkt via telefon eller mail.

Customfitting

Det kan vara svårt att hitta rätt utrustning i dagens golfdjungel. Jag tycker det är oerhört viktigt att få hjälp med att hitta t.ex. vilket skaft och loft man ska välja i sina klubbor. Alla är vi olika byggda, vissa svingar snabbt och hårt och vissa lite lugnare.  Man ser alltför ofta spelare med fel utrustning förhållande till sin teknik och kroppsbyggnad. Att t.ex. byta till en drive med lite mjukare skaft och mer loft kan göra underverk. Så tveka inte att ta kontakt med oss i shopen om ni vill ha hjälp och råd när det gäller klubbköp. Vi har ett stort utbud av demoklubbor som man kan ta med sig ut på rangen eller banan för att testa. Det kostar inget att testa!

Ängelholms GolfStudio

I vår studio har vi den modernaste mätutrustningen för att göra en professionell bedömning av din svingrörelse som hjälper dig att få rätt klubbor som är formade och skräddarsydda för just dig. Vi är expert på klubbmärket PING som har klubbor för alla kategorier spelare!

Studiolektioner:

6 x 40min studio lektion          2 400kr

3 x 40min studio lektion          1 300kr

1 x 40min studio lektion          480kr

Lektioner

Är du intresserad utav att få individuell hjälp med ditt golfspel är kanske privatlektioner ditt val. Vi anpassar lektionerna efter dina behov och målsättning. Vi rekommenderar att investera i ett lektions paket för att på så sätt kunna få feedback på det du jobbar på och få hjälp med hur du ska träna för att nå ditt mål med golfen!

Bokning av lektioner kan du göra i shopen och på hemsidan eller kontakta tränaren direkt via telefon eller mail.

Lektions Priser

25min lektion 350kr