Golfstudio

Välkommen till vår moderna golfstudio som öppnades våren 2017. I golfstudion har vi den senaste tekniken som gör att jag med hjälp av kameror, stora bildskärmar, FlightScope samt Swing Catalyst med Balance Plate och Explanar, kan hjälpa dig att bli ännu bättre på golf.

FlightScope

Med hjälp av Flightscope XI Tour som är en 3D Doppler Radar mäts mängder av information om ditt golfslag.
Man kan t ex mäta klubbhuvudets hastighet, bollhastighet, bollens längd, spin, attackvinkel mm.

Flightscope är ett utmärkt hjälpmedel vid både utprovning av klubbor och träning och hjälper till att välja rätt skaft och loft vid utprovning av nya klubbor samt mäter slaglängd så du vet hur längt du slår med olika klubbor.

Swing Catalyst

Med hjälp av Swingcatalyst filmas och analyseras din sving från olika vinklar ger en klar bild av vad du behöver jobba med i din sving. I programmet kan man även rita på skärmen för att förklara enkelt och tydligt.

Swing Catalyst Balance Plate

Med Swing Catalyst balansplatta kan vi i programmet  se var du lägger din vikt och hur du fördelar trycket i fötterna under svingen.

Explanar Golf Training System

Explanar består av en stor metallcirkel, som är ställbar i olika lägen – beroende på svingplan. Till metallringen kommer en rulle, som ser ut ungefär som ett baseballträ. Handtaget är fast, resten av "klubban" går att snurra.

Genom att dra rullen längs metallringen får man känslan för sitt svingspår, och för hur man ska trycka på med kroppen i golfsvingen.

Explanar finns för både seniorer och juniorer.

Custom Fitting

Det är oerhört viktigt att få hjälp när man köper klubbor. Alla är vi olika byggda och svingar olika. Att t.ex. få skaft och loft i din driver som stämmer överens med din bollhastighet, byta ut din järntrea eller järnfyra mot en eller fler hybrider, kontrollera att dina wedgar har rätt loft och lie, detta är några viktiga detaljer som kan göra underverk för ditt golfspel.

Så tveka inte att boka en tid med Robban för en custom fitting så får du den hjälp du behöver för att få rätt klubbor i bagen som passar just dig!

Vi har ett stort utbud av demoklubbor som man kan ta med sig ut på rangen eller banan för att testa

Bokning av lektioner eller hyra Golfstudion

Boka tid för lektion själv genom att klicka på "boka tid-knappen" nedan eller boka tid/hyr studion genom att ringa Robban på tel: 0708-584081 eller maila: robert.lofqvist@telia.com

Välkomna!