Om du inte får våra nyhetsbrev

Vi upplever att det är fler än tidigare som inte får våra utskick från klubben. Vi har varit i kontakt med Evry som ligger bakom Dynamaster (hemsidan) och enligt dem har ingenting ändrats från deras sida, utan att det beror på vilken mail du har och inställningarna för denna. Man svarade så här:

Exempelvis kan det hänga ihop med att epost fastnar i internetleverantörens spamfilter och alltså inte når mottagarens mailklient. Det kan också fastna i epostklientens spamfilter redan på cloud-nivå.

För att öka chanserna att ni ska få utskicken i fortsättningen är tipset att lägga in avsändaren som en kontakt i er adressbok i ert mailprogram. I detta fall alltså:

Namn: Ängelholms GK

Epostadress: noreply@angelholmsgk.se

Dubbelkolla också att vi har rätt adress- och mailuppgifter på dig om du flyttat eller bytt mailadress. Detta uppdaterar du enklast i Min Golf, eller kontakta kansliet så hjälper vi dig!

Alla nyhetsbrev som skickas ut finns också att läsa på hemsidan under medlem/nyhetsbrevsarkiv.