Infosidan Juniorträning

På Ängelholms golfklubb erbjuder vi gruppträning för juniorer upp till 21 år.
Hör av dig till vår tränare Robert Löfqvist för att se vilken grupp just din ålder och nivå passar i. Du får gärna vara med på ett provträningstillfälle innan du bestämmer dig om du ska vara med hela säsongen.

Juniorträning två gånger i veckan x 1 timme (tisdag kväll och torsdag kväll):

Avgift: 1500 kr/säsong

Knatteträning en gång i veckan x 1 timme (lördagar 13:00):
Avgift: 500kr/säsong

Observera att träningsavgiften betalas till klubben och kan betalas på följande sätt:
(OBS! Märk din betalaning med namn på junior samt vad det avser)
Swish: 123 471 25 68
Kontant eller kort på plats i reception.

Kursavgiften skall betalas i anslutning till kursstart!

Utöver träningen har vi dagsläger och andra aktiviteter. Det betalas separat vid anmälan.

Vill du även kunna gå ut och spela på banan krävs att du är medlem i Ängelholms golfklubb. Nedan är årsavgifterna för 2021:

0-12 år  600 kr/år
13-16 år 800 kr/år
17-21 år 1300 kr/år

Fakturan på årsavgiften mailas ut till den mailadress som är registrerad på junioren i GIT. Blir du medlem under säsong kan du även betala avgiften över disk i receptionen.
Samtliga medlemskap är löpande vilket innebär att även juniorer/knattar måste begära utträde ur klubben om man inte tänker fortsätta vara medlem nästkommande år. Detta ska göras senast 30/11.

För mer info angående kurserna kontakta Robban:

lofqvistgolfacademy@gmail.com

VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ ÄNGELHOLMS GOLFKLUBB!