Sommargreenfee 2021

Klubben erbjuder även i år Fullvärdiga medlemmar i en annan golfklubb (fullvärdig medlem räknas om du kan spela alla dagar och tider på din hemmaklubb utan att erlägga greenfeeavgift) att teckna Sommargreenfee på Ängelholms Golfklubb till priset av 2195 kr. Denna greenfee gäller alla dagar under juni-augusti. Sommargreenfeen är personlig och tecknas direkt i receptionen.

Observera att detta inte är likvärdigt med någon form av medlemskap i klubben utan är precis som det låter, en greenfee som sträcker sig från 1 juni-31 augusti. Man får alltså inte ta del av medlemsförmåner eller samarbeten som klubben har med andra klubbar. Det är också denna period och detta belopp som gäller oavsett när ni väljer att lösa Sommargreenfeen.