Pay & Play

Pay & Playspel med medlem på Ängelholms GK

Nu erbjuder vi dig som fullvärdig eller vardagsmedlem att bjuda med en vän, som inte är medlem i någon golfklubb, att spela på Ängelholms Golfklubb. Det finns många duktiga golfspelare som bara spelat Pay & Playbanor.
För dem som överhuvudtaget inte spelat golf är detta inget alternativ.
Spelet rekommenderas till lågfrekventa dagar så gästen får ut så mycket som möjligt av sin golfrunda. Det får endast ingå en (1) Pay & Playspelare per boll och max tre (3) rundor per säsong är tillåtet.

Gästen betalar greenfee och får då spela med en medlem i Ängelholms GK. Du som är medlem skall ha officiellt hcp och har yttersta ansvaret för att din gäst uppträder korrekt och följer klubbens ordningsregler, och att spelaren har egna klubbor.

Gästen ska betala klubbens gällande greenfee. Greenfeecheck eller Spelbricka gäller inte för detta ändamål.

Motivet för detta erbjudande är att ge fler chansen att upptäcka klubben, några av golfens många positiva sidor, och i förlängningen teckna ett medlemskap i vår golfklubb.