Greenfee

Gäller:
April-augusti Vardagar (helgfri mån-fre) med start kl 17.00
September-oktober Mån-sön med start kl 16:00

Vill du använda golfhäftet (gäller helgfria vardagar) så betalar du halv ordinarie greenfee oavsett vilken tid på dagen du går ut (ej  halvTwilight-greenfee eller annan redan rabatterad greenfee).

9 - hålsgreenfee: Efter kl 16.00 erbjuder vi 9-hålsgreenfee,
för senior 245:- samt för junior/knatte 100:-.

En junior som är gäst till en av våra juniormedlemmar spelar fritt alla dagar i veckan efter klockan 16:00. En juniormedlem får ta med sig en gäst. Detta gäller för alla juniorer upp till 21 år och är fullbetalande på sin hemmaklubb. Med fullbetalande medlemmar avses medlemmar, som efter erlagd årsavgift, får spela obegränsat på sin hemmaklubb utan någon extra betalning eller annan begränsning. Detta gäller alla dagar i veckan och obegränsat antal gånger. Ni ska alltid anmäla er i reception eller vid ej ordinarie öppettider skriva in er som gäster  genom att fylla i gästtalong utanför shopen.

Är du medlem i en skåneklubb som deltar i "Fritt spel för juniorer"-samarbetet kan du spela med en medlem alla tider.

Fritt spel gäller ej som greenfeeavgift vid klubb-, distrikts- och rikstävlingar.

Vilka klubbar som är med i Fritt spel finns under Skånes Golfförbund, Klicka här:

Greenfeebiljettspolicy

• Greenfeebiljetter som innehar ett giltigt t.o.m datum stämplas inte om utan anses som förbrukade om giltighetstiden gått ut.
  • Greenfeebiljetter i format A6 (se bild nedan) anses som förbrukade och kan inte nyttjas som betalningsmedel längre. Enligt 2§ i presentkortslagen, infaller preskription efter 10 år från den dagen då greenfeebiljetten upprättades.
  • Greenfeebiljetten kan inte bytas in mot pengar/ kontanter.
  • Greenfeebiljetter kan inte delas dvs gälla för 9 hål ett datum och ett senare datum ytterligare 9 hål.
  • En greenfeebiljett = ett spel. Dvs köparen erlägger 495 kr för biljetten och den gäller för en greenfee oavsett om biljetten används vid ett tillfälle då greenfeen är lägre än 495 kr. Mellanskillnaden återbetalas inte och kan inte nyttjas av annan spelare som avdrag på dennes greenfee.
  • Två spelare på en greenfeebiljett är inte tillåtet dvs 2 personer kan inte gå ut och spela en 9 håls runda på 1 st. biljett.

Denna typ av biljett är inte giltig som betalmedel (förekommer i olika färger)