Företagsgolf

Välkomna att boka företagsgolf hos oss!

Vi skräddarsyr spelform, starttider, material, mat mm. som Ni behöver för att göra Er personal eller kunder nöjda! Vi erbjuder Er en upplevelse!

Bokning och mer information sker genom Per Sandström, 0431-430260 eller info@angelholmsgk.se

Varmt Välkomna!

Du tar hand om gästerna - vi fixar resten.

På Ängelholms Golfklubb är vi vana att arrangera större
evenemang. Då vår erfarenhet av att hantera det mest
oväntade problem betyder att Du kan lita på att vi tar
hand om allt kring ditt arrangemang. Vi vill att du skall
kunna koncentrera dig på dina inbjudna kunder och gäster -
det är trots allt det viktigaste med din företagsgolf.

För att göra just din företagsgolf unik kan vi erbjuda en rad aktiviteter i samband med tävlingen.

Prova-på
Vi hjälper till att introducera Era icke-golfande gäster och medarbetare i golfens värld - ett uppskattat inslag i samband med Er företagsgolf. Deltagarna får en genomgång av spelets idé och historik och självklart prova på att slå de olika slag man behöver kunna i golf. Vi kan avsluta med en puttningstävling - med prisbord såklart!

Beat the pro!
När Ni spelar Er företagsgolf hos oss kan Ni överraska deltagarna med utmaningar på banan. Vi kallar det för "Beat the Pro". Klubbens PGA Pro utmanar exempelvis deltagarna i närmast hål eller längsta drive på utvalda hål på banan. Vid lagtävlingar kan vi även låta deltagarna "köpa" slag av Pron för att förbättra lagresultatet. Det finns oändliga varianter att tillgå för att göra Er tävling speciell.

Uppvärmning!
Vi finns tillgängliga före ronden på rangen och puttinggreenen för att ge deltagarna tips och hjälp före ronden.

Minne av dagen!
Vi filmar och fotograferar deltagarna på första tee och sätter ihop en svingsekvens liknande den man kan se på proffsen i golftidningarna. Vi lägger till deltagarens namn, företagsnamn, datum mm och fixar allt under spelet så att alla deltagare får sitt exemplar efter ronden. En fin lagbild brukar också uppskattas!

Bjud dina anställda på en golfupplevelse - och få gladare medarbetare tillbaka!

Låt dina medarbetare som inte spelar golf prova på spelet. Vi erbjuder prova på aktiviteter som ger deltagaren chans att få testa vad golfvärlden har att erbjuda. Vi ger deltagaren en introduktion i spelets idé, historia och traditioner och vi låter alla få prova på alla olika slag med instruktion.

För den redan inbitne golfspelaren på ditt företag kan vi erbjuda fortbildning i form av gruppträningar och tränings- och spelaktiviteter.

Vi erbjuder även nybörjarutbildningar för dem som vill lära sig allt från grunden. Ängelholms Golfklubbs All Inclusive - koncept erbjuder nya elever ett omhändertagande upplägg som hjälper spelaren från de allra första slagen till den första ronden på banan!

Vår restaurang gör gärna något extra till Er aktivitet för att göra den så minnesvärd
som möjligt.

Välkommen!