Bokningsinformation samt greenfeebiljettpolicy

Tidbokning gäller under tiden 29 mars - 31 oktober. Samtliga starttider är med 10 minuters mellanrum och du kan boka din starttid från kl 07.00 - 18.50 vardagar och 07:30-18:50 helger april-september. 08:00-18:50 oktober. Vi förbehåller oss rätten att flytta ihop spelare till 3- och 4-bollar. Flyttning kan senareläggas max 2 starttider. Avbokning av starttid skall ske senast 2 timmar innan start om ni inte avser att utnyttja den, annars debiteras medlem 150 kr och gäst full greenfee.

Förbokade tider ska ankomstanmälas senast 15 minuter före start online, i terminalen eller i receptionen.

Tidbokning och avbokning kan göras via Min Golf, via terminalen i klubbhuset, email info@angelholmsgk.se eller telefon 0431-43 02 60.

Introduktionskort

Spelare som har introduktionskort utställda av Svenska Golfförbundet och Skånes Golfförbund eller medlemskort utställda av Golfadministratörernas Förening (GAF) eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) kan erbjudas 1 fritt spel per år.
För samtliga gäller föranmälan för godkännande senast dagen innan aktuellt spel samt att introduktionskort/medlemskort uppvisas.

Hyra Golfbil

Alla över 18 år med giltigt körkort har möjlighet att hyra golfbil på Ängelholms GK under förutsättning att anvisningar enligt hyresavtal följs.

Hyra Golfbil 360 kr/18 hål (vill du spela en andra runda måste bilen hyras om). Vid uppvisande av läkarintyg 240 kr/18 hål.
Tänk på att förboka bilen då tillgången är begränsad. Det gör du antingen via email info@angelholmsgk.se eller via telefon 0431-43 02 60.

Hyra av vagn (3-hjuling) 50 kr.

Golfhäftet

Hos oss kan du spela på golfhäftet på vardagar (helgfri måndag-fredag). Gäller för 18 hål. Med golfhäftet betalar du halv ordinarie greenfee (inte halv Twilight-greenfee eller Sydpools greenfee etc)

Observera att vi inte deltar i golfhäftetplus.

Hundar är välkomna

Det är tillåtet att medföra kopplad, golf-van hund vid sällskapsspel på Ängelholms GK, under förutsättning att alla i bollen samtycker.