Bokningsinformation

Tidbokning gäller under tiden 1 april - 31 oktober. Samtliga starttider är med 10 minuters mellanrum och Du kan boka Din starttid från kl 06.00 - 18.50 alla dagar. Medlemmar och gäster kan boka samtliga tider hela säsongen. Vi förbehåller oss rätten att flytta ihop spelare till 3- och 4-bollar. Flyttning kan senareläggas max 2 starttider. Avbokning av starttid skall ske senast 2 timmar innan start om ni inte avser att utnyttja den, annars debiteras medlem 100 kr och gäst full greenfee.

Förbokade tider ska ankomstanmälas senast 15 minuter före start på terminalen eller i receptionen.

Tidbokning och avbokning kan göras via Min Golf, www.golf.se, i vår terminal i receptionen, via email bokning@angelholmsgk.se eller via telefon 0431-43 02 60.

Hyra Golfbil

Alla över 18 år med giltigt körkort har möjlighet att hyra golfbil på Ängelholms GK under förutsättning att följande efterlevs:

• Inte kör på tee eller green
• Inte är alkoholpåverkad

Hyra Golfbil 300 kr/18 hål. Vid uppvisande av läkarintyg 200 kr/18 hål.
Tänk på att förboka bilen då tillgången är begränsad. Det gör du antingen via email bokning@angelholmsgk.se eller via telefon 0431-43 02 60.

Hyra av vagn (3-hjuling) 50 kr.

Golfhäftet

Hos oss kan du spela på golfhäftet på vardagar (helgfri måndag-fredag).

Observera att vi inte deltar i golfhäftetplus.

Hundar är välkomna

Det är tillåtet att medföra kopplad, golf-van hund vid sällskapsspel på Ängelholms GK, under förutsättning att alla i bollen samtycker.