Hotell och B&B

Ängelholms GK rekommenderar er att bo hos någon av våra samarbetspartners vid ert besök hos oss. Här hittar ni både centralt belägna hotell och B&B i Ängelholm med omnejd. Kontakta hotellen för att ta del av attraktiva golfpaket. Samtidigt som ni bokar ert boende så hjälper hotellen gärna till med att boka in ert spel.

Hotell Erikslund

Hotell Erikslund

Här skryter vi inte med att du ska bo och äta gott - för oss är det en självklarhet! Du har som gäst alltid tillträde till vårt SPA, där du efter väl förrättat varv på banan låter ansträngda muskler koppla av och mjukas upp.

Hotellet ligger lättillgängligt och med gott om parkeringsplatser.

Vi finns verkligen mitt i Skåne Nordvästs Golfdestination No.1 somär världens näst mest golfbanetäta område. Bara i Florida ligger banorna tätare. Här bjuds på hela 25 golfanläggningar och 31 banor inom 40 minuter från Ängelholm.

Riverside Hotel & Apartments

Riverside Hotel & Apartments

En natt, en vecka, flera månader? Hos Riverside Hotel & Apartments har vi alternativ för att tillfredsställa de flesta behov av logi för kortare eller längre tid.

Riverside Hotel & Apartments ligger endast ett kvarter från Stortorget och Storgatan där du finner ett stort utbud av butiker och restauranger. Med en kort promenad kommer du till eller från tågstationen som har direkt förbindelse med bland annat Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Här finner du också ett antal busslinjer som snabbt tar dig till i stort sett varje hörn av Skåne.

Med bil tar du dig på 10 minuter till Ängelholms flygplats. Inom 4 mils avstånd finns 17 golfbanor, boka gärna ett komplett golfpaket på vår turistbyrå. Ängelholm erbjuder fina, långa sköna sandstränder längs Skälderviken, med härliga badplatser. Några hundra meter av stranden är avsedd för nakenbad och markerad med skyltar.

I omgivningarna finns stora möjligheter till både kulturupplevelser, rekreation och inte minst ett aktivt friluftsliv, till exempel fiske, kanotpaddling, cykelturer och vandring i fantastiska miljöer.

Margaretetorps Gästgifvaregård

Margaretetorps Gästgifvaregård

"Om det är sant att det finns oaser i öknen så är här en”

Skrev Edvard Persson efter ett av hans många besök på Margretetorp Gästgifvaregård. Här vid Bjärehalvön, där Hallandsåsen möter den skånska slätten, kan du sova gott på hotellet, fira födelsedagar och bröllop, äta skånska läckerheter i restaurangen, hålla konferens och möten och vara nära aktiviteter som golf och Båstads tennis. Här finns något för alla. Varmt välkommen!

Margretetorp ligger nära flertalet av de bästa golfbanorna i Skåne och Halland. Dessutom är Bjärehalvön golfbanetätaste området i hela Sverige. En tur på banan släcker inte bara golfsuget utan ger dig en härlig naturupplevelse. Välj mellan våra olika golfpaket och unna dig god mat och skön sömn mellan turerna.

 

Klitterhus

Klitterhus

Under sommaren är det en massa trevliga aktiviteter på Klitterhus. Du har väl inte missat att inspireras av våra praktiska Golfpaket? Och du har väl läst om vårt arrangemang runt "SeaSideLife? Nu har vi också sjösatt vår sommar-inspirerade meny som vi serverar alla kvällar i veckan. Och vid bra väder kan du njuta av god mat och dryck på vår nyrenoverade Strandbar.
Så välkomna alla som vill äta gott, bo bra, ha trevligt och uppleva lite sommar vid havet.

Valhall Park Hotel & Konferens

Valhall Park Hotel & Konferens

Det råder ett behagligt lugn i Valhall Park, där hotellet ligger, nära naturen med ändå centralt. Ängelholms/Helsingborgs flygplats ligger inte långt bort men man störs inte av trafiken.
Vi har fri parkering, gratis wifi för hotellets gäster och på området finns en löpslinga. Dessutom har Friskis & Svettis har en träningsanläggning intill.Vill man ta en uppfriskande promenad ligger havet inte långt borta och Bjäre halvöns underbara natur ligger runt hörnet.

Hotellet serverar en stor härlig frukostbuffé och man kan få lite smårätter i baren när receptionen är öppen.

Hotellet ligger lugnt i en vacker park ca 2 km från Skäldervikens härliga sandstränder.
Cyklar finns att låna, fri bilparkering och husdjur är välkomna. Helt rökfritt.

Det tar ca 20 min med bil till Båstad och dit går det även buss från strax utanför området.
In till centrum är det 6 km och flygplatsen ligger runt hörnet. Till Helsingborg är det ca 29 km.

Klitterbyn Turist-och konferens

Råbocka Lodge - Klitterbyn

Familjevänlig stugby med 106 fullt utrustade skånska kuststugor. Alla belägna i Havsbaden, Ängelholm. Den 6 km långgrunda sandstranden är mycket barnvänlig. Redan i juni är vattnet varmare än i någon annan havsvik i Sverige. I skogen finns cykel- och promenadstigar samt motionsslingor.

På Råbocka Lodge lägger vi stor vikt vid smakupplevelsen. Kökets målsättning är att få dig som gäst att uppleva något utöver det vanliga.

Under Linden

Under Linden

Skåne och Halland är ett paradis för golfaren.
Två vackra banor har vi ganska nära – och inom 45 minuter finns mer än 30 underbara golfbanor.

Under Linden är det lilla hotellet i skogen med stora ambitioner för hemtrevlig miljö, service, god mat och gott vin. Du bor i ett av våra 3 unika rum med egen dusch och toalett. Maten får du serverad vid bordet och naturen är precis utanför fönstret.

 

Hotell Kärnan i Hbg

Hotell Kärnan

Hos oss bor du i ett av våra personligt inredda rum mitt i Helsingborg. Hotellet ligger mitt emot "Knutpunkten", navet med alla tåg-flyg- och båtförbindelser.

Greenfee ingår till ett stort antal klubbar. De flesta ligger inom 30 minuter från hotellet. Du får med dig ett picnicpaket ut på banan som ger dig en liten extra energikick.

Koppla gärna av efter golfen i vår biblioteksbar med fullständiga rättigheter och glada priser. Ni kan även boka vår bastu och relaxa.

 

Lilla Trulla

Lilla Trulla Gårdshotell

Lilla Trulla Gårdshotell ligger på en typisk skånsk bondgård. Vi har byggt om den gamla bakstugan och verkstaden till ett gästhus med två moderna dubbelrum och en handikappvänlig våning för fyra personer.

Rummen är smakfullt inredda med möbler och utsökta konstföremål från svunna tider, vilket gör dem unika. Den stora matsalen, ett mysigt rum med öppen spis, ett litet bibliothek och vår trädgård (med lek- och grillplats) kan utnyttjas av alla våra gäster.