Hotell och B&B

Ängelholms GK rekommenderar er att bo hos någon av våra samarbetspartners vid ert besök hos oss. Här hittar ni både centralt belägna hotell och B&B i Ängelholm med omnejd. Kontakta hotellen för att ta del av attraktiva golfpaket. Samtidigt som ni bokar ert boende så hjälper hotellen gärna till med att boka in ert spel.

Hotell Erikslund

Hotell Erikslund

Här skryter vi inte med att du ska bo och äta gott - för oss är det en självklarhet! Du har som gäst alltid tillträde till vårt SPA, där du efter väl förrättat varv på banan låter ansträngda muskler koppla av och mjukas upp.

Hotellet ligger lättillgängligt och med gott om parkeringsplatser.

Vi finns verkligen mitt i Skåne Nordvästs Golfdestination No.1 som är världens näst mest golfbanetäta område. Bara i Florida ligger banorna tätare. Här bjuds på hela 25 golfanläggningar och 31 banor inom 40 minuter från Ängelholm.

Margretetorps Gästgifvaregård

Margretetorps Gästgifvaregård

 -Lika gott som vackert-

Efter en runda på golfbanan kan det vara skönt att ta och koppla av i ett av våra spabad utomhus innan du avnjuter en middag i vår restaurang.
Eller varför inte ta del av vårt populära smörgåsbord, där finns något för alla smaker. Tänk bara på att spara plats till dessertbuffén, för vi är säkra på att du sällan upplever en som denna. 

När du vaknar på morgonen, efter en skön natt, öppnar du dörren ut mot innegården.

Du har din egen ingång från en av våra två innegårdar där du kan njuta av vackra växter och små bäckar i en rofylld miljö.

Allt för att du ska känna dig riktigt utvilad efter en natt på gästgiveriet.

Här kan du umgås med goda vänner, ta en stund för dig själv eller fyll tillvaron med romantik. Margretetorp Gästgifvaregård omges av en fantastisk natur med fina vandrings stigar, närhet till Båstad och Ängelholm. Du når Ängelholm flygplats på 10 minuter med bil.

Lilla Trulla

Lilla Trulla Gårdshotell

Den privat ägda Lilla Trulla Gårdshotell ligger på en typisk skånsk bondgård, vars tidigare bagestuga och verkstad byggdes om 2015 till ett mysigt hotell med två dubbelrum och en två-rum-svit med dubbelsäng och bäddsofa. 2017 byggdes ytterligare två rullstol- och husdjursvänliga rum i en ny byggnad. Alla rum är inredda med bekväma kvalitetssängar, dusch/WC samt TV och WiFi.

Rummen är smakfullt inredda med möbler och utsökta konstföremål från svunna tider, vilket gör dem unika. Den stora matsalen, ett mysigt rum med öppen spis, ett litet bibliotek och vår trädgård (med lek- och grillplats) kan utnyttjas av alla våra gäster.