Hotell och B&B

Ängelholms GK rekommenderar er att bo hos någon av våra samarbetspartners vid ert besök hos oss. Här hittar ni både centralt belägna hotell och B&B i Ängelholm med omnejd. Kontakta hotellen för att ta del av attraktiva golfpaket. Samtidigt som ni bokar ert boende så hjälper hotellen gärna till med att boka in ert spel.

Hotell Erikslund

Hotell Erikslund

Här skryter vi inte med att du ska bo och äta gott - för oss är det en självklarhet! Du har som gäst alltid tillträde till vårt SPA, där du efter väl förrättat varv på banan låter ansträngda muskler koppla av och mjukas upp.

Hotellet ligger lättillgängligt och med gott om parkeringsplatser.

Vi finns verkligen mitt i Skåne Nordvästs Golfdestination No.1 som är världens näst mest golfbanetäta område. Bara i Florida ligger banorna tätare. Här bjuds på hela 25 golfanläggningar och 31 banor inom 40 minuter från Ängelholm.

Valhall Park Hotell

Valhall Park Hotell

Välkommen till ett familjärt boende i Ängelholm i vacker, energigivande och rofylld parkmiljö med gamla fruktträd, blodbokar och bronsåldersgravar.

Här är det enkelt att trivas och bara vara. I en avspänd och omtänksam anda tar vi hand om er på bästa sätt. Vi får mycket uppskattning för vår mat och fräscha frukostbuffé. All mat lagas från grunden med stort engagemang för lokala råvaror efter säsong och hög kvalitet.

Här är nära till Bjärehalvön och Kullabygden med ett fantastiskt utbud av naturupplevelser, cykelvägar, aktiviteter, gårdsbutiker, vingårdar, loppisar och shopping. I parken finns också bra träningsmöjligheter med löpslinga, padelbanor, gym och utegym och gruppträning hos Friskis&Svettis. Hotellet ligger också nära både havet med Skäldervikens fina strand och Kattegattleden som inbjuder till härliga promenader, löpning och cykling.

Hotellet är lätt att komma till med närheten till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg, E6:an och tågstationen Barkåkra med Pågatågen.

 

Margaretetorps Gästgifvaregård

Margaretetorps Gästgifvaregård

 -Lika gott som vackert-

Efter en runda på golfbanan kan det vara skönt att ta och koppla av i ett av våra spabad utomhus innan du avnjuter en middag i vår restaurang.
Eller varför inte ta del av vårt populära smörgåsbord, där finns något för alla smaker. Tänk bara på att spara plats till dessertbuffén, för vi är säkra på att du sällan upplever en som denna. 

När du vaknar på morgonen, efter en skön natt, öppnar du dörren ut mot innegården.

Du har din egen ingång från en av våra två innegårdar där du kan njuta av vackra växter och små bäckar i en rofylld miljö.

Allt för att du ska känna dig riktigt utvilad efter en natt på gästgiveriet.

Här kan du umgås med goda vänner, ta en stund för dig själv eller fyll tillvaron med romantik. Margretetorp Gästgifvaregård omges av en fantastisk natur med fina vandrings stigar, närhet till Båstad och Ängelholm. Du når Ängelholm flygplats på 10 minuter med bil.

Riverside Hotel & Apartments

Riverside Hotel & Apartments

En natt, en vecka, flera månader? Hos Riverside Hotel & Apartments har vi alternativ för att tillfredsställa de flesta behov av logi för kortare eller längre tid.

Riverside Hotel & Apartments ligger endast ett kvarter från Stortorget och Storgatan där du finner ett stort utbud av butiker och restauranger. Med en kort promenad kommer du till eller från tågstationen som har direkt förbindelse med bland annat Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Här finner du också ett antal busslinjer som snabbt tar dig till i stort sett varje hörn av Skåne.

Med bil tar du dig på 10 minuter till Ängelholms flygplats. Inom 4 mils avstånd finns 17 golfbanor, boka gärna ett komplett golfpaket på vår turistbyrå. Ängelholm erbjuder fina, långa sköna sandstränder längs Skälderviken, med härliga badplatser. Några hundra meter av stranden är avsedd för nakenbad och markerad med skyltar.

I omgivningarna finns stora möjligheter till både kulturupplevelser, rekreation och inte minst ett aktivt friluftsliv, till exempel fiske, kanotpaddling, cykelturer och vandring i fantastiska miljöer.

Klitterbyn Turist-och konferens

Råbocka Lodge - Klitterbyn

Familjevänlig stugby med 106 fullt utrustade skånska kuststugor. Alla belägna i Havsbaden, Ängelholm. Den 6 km långgrunda sandstranden är mycket barnvänlig. Redan i juni är vattnet varmare än i någon annan havsvik i Sverige. I skogen finns cykel- och promenadstigar samt motionsslingor.

På Råbocka Lodge lägger vi stor vikt vid smakupplevelsen. Kökets målsättning är att få dig som gäst att uppleva något utöver det vanliga.

Under Linden

Under Linden

Skåne och Halland är ett paradis för golfaren.
Två vackra banor har vi ganska nära – och inom 45 minuter finns mer än 30 underbara golfbanor.

Under Linden är det lilla hotellet i skogen med stora ambitioner för hemtrevlig miljö, service, god mat och gott vin. Du bor i ett av våra 3 unika rum med egen dusch och toalett. Maten får du serverad vid bordet och naturen är precis utanför fönstret.

 

Hotell Kärnan i Hbg

Hotell Kärnan

Hos oss bor du i ett av våra personligt inredda rum mitt i Helsingborg. Hotellet ligger mitt emot "Knutpunkten", navet med alla tåg-flyg- och båtförbindelser.

Greenfee ingår till ett stort antal klubbar. De flesta ligger inom 30 minuter från hotellet. Du får med dig ett picnicpaket ut på banan som ger dig en liten extra energikick.

Koppla gärna av efter golfen i vår biblioteksbar med fullständiga rättigheter och glada priser. Ni kan även boka vår bastu och relaxa.

 

Lilla Trulla

Lilla Trulla Gårdshotell

Den privat ägda Lilla Trulla Gårdshotell ligger på en typisk skånsk bondgård, vars tidigare bagestuga och verkstad byggdes om 2015 till ett mysigt hotell med två dubbelrum och en två-rum-svit med dubbelsäng och bäddsofa. 2017 byggdes ytterligare två rullstol- och husdjursvänliga rum i en ny byggnad. Alla rum är inredda med bekväma kvalitetssängar, dusch/WC samt TV och WiFi.

Rummen är smakfullt inredda med möbler och utsökta konstföremål från svunna tider, vilket gör dem unika. Den stora matsalen, ett mysigt rum med öppen spis, ett litet bibliotek och vår trädgård (med lek- och grillplats) kan utnyttjas av alla våra gäster.