Golfens dag 20 maj 2017

Behov av en energikick? Välkomna till Golfens dag på Ängelholms Golfklubb lördag den 20 maj!

Den 20 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vår golfanläggning och restaurang är alltid öppen för golfnyfikna, våra stamgäster samt medlemmar men just den här dagen kommer vi att ha lite extra kul aktiviteter för unga, gamla och nya golfare.

Men varför?

Golfens dag är ett nationellt initiativ från Svenska Golfförbundet för att fånga upp det stora golfintresset i Sverige, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet. Vi är stolta över vår golfbana och att vi är en förening som är välkomnande och inkluderande. Så klart vill vi visa upp oss!

Vadå då?

Mellan Kl10:00 - 14:00 kommer vi att ha full fart på vår golfanläggning med bl.a:

• Utmana dina Röglehjältar på Rangen!!

• Prova-på-golf och spel på vår Golfäventyrsbana

• Titta på vår nya svingstudio

• Träffa våra golf- och hälsoexperter och få reda på golfens hälsoeffekter

• Åka golfbilsafari (där du kan observera golfare i sin naturliga skogsmiljö)

• Spela roliga lek som "Bat The Rat" och "Golfpingis"

• Specialerbjudande i klubbhuset, shoppen och golfakademin

Dubbelt upp!

Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben.

Varmt välkomna!

Helen Platt