Golfens dag 26 maj 2018

Behov av en energikick? Välkomna till Golfens dag på Ängelholms Golfklubb lördag den 26 maj!

Favorit i repris. Golfens dag blev en succé förra året runt om i landet och inte minst för Ängelholms Golfklubb. Vår golfanläggning och restaurang är alltid öppen för golfnyfikna, våra stamgäster samt medlemmar men just den här dagen kommer vi att ha lite extra kul aktiviteter för unga, gamla och nya golfare.

Golfens dag är ett nationellt initiativ från Svenska Golfförbundet för att fånga upp det stora golfintresset i Sverige, och det kommer att vara öppet hus på många golfklubbar runtom i landet. Vi är stolta över vår golfbana och att vi är en förening som är välkomnande och inkluderande. Så klart vill vi visa upp oss!

Dubbelt upp!

"Dubbelt upp" är temat igen för årets Golfens Dag, ett öppet hus-koncept för golfnyfikna i alla åldrar. Ta med din familj, släkt, kompis eller granne till oss där vi kommer att ha kul aktiviteter under dagen runt om klubbhuset och på rangen!

Boka in dagen i din kalender och ta med dina golfintresserade vänner till en rolig dag på klubben.

Lördagen den 26 maj kl 10:00-14:00

Varmt välkomna!