Våra medlemskap

Junior 13-16 år    800:- Nej
Junior 17-21 år 1.300:- Nej
 *Passiv    600:- Ja

Årsavgiften består av två delar. Medlemsavgift som är 600 kr för senior och 450 kr för junior, samt spelavgift. Spelavgiften är friskvårdsberättigad.

Spelrättsbevis. Nominellt värde kr 7.000:-
Aktuellt pris 2020, 2.500 kr

Från och med det år man fyller 26 år behövs ett Spelrättsbevis (undantag medlemsformen Förhöjd årsavgift och Studerande) för att ha möjligheten att kunna spela på Ängelholms Golfklubb. För information och köp av spelrätter, kontakta klubbchef Louise Friberg på telefon 0431-430260 eller mobil 0703-151418. Det går även bra att sända ett mail till info@angelholmsgk.se .

Fullvärdig medlem har full spelrätt. Sydpoolen ingår tillsammans med övriga greenfeeöverenskommelser.

Yngre Senior. Helt enligt Fullvärdig medlem men med billigare årsavgift. Gäller åldern 22-30 år.

Prova På-medlem och Prova På-medlem Yngre senior . Detta ger möjlighet för ny medlem att endast betala årsavgiften motsvarande Fullvärdig medlem (ingen kostnad för Spelrättsbevis) under ett (1) år (kalenderår). Detta för att prova klubben med samma förmåner som fullvärdig. Efter säsongen måste medlemmen bestämma sig för att antingen bli Fullvärdig medlem och införskaffa ett Spelrättsbevis eller anta medlemsformen Förhöjd årsavgift (förhöjd årsavgift erbjuds endast senior). Detta erbjudande gäller endast nya medlemmar.

* Studerande. Gäller endast vid uppvisande av giltigt Mecenatkort och kräver ej spelrättsbevis.

* Greenfeemedlem Klubb. Betalar en reducerad årsavgift mot att betala gällande greenfee med 20% rabatt på Ängelholms GK vid de tillfälle spel förekommer. Sydpoolen och övriga greenfee-överenskommelser gäller ej.

Nybörjare medlem. Paketlösning för nybörjare inom golfen. Nybörjarkurs med klubbens tränare samt årsavgift i Ängelholms Golfklubb under första året. Totalt pris 2.795 kr.

Nybörjare Nivå 2. År 2 efter att ha genomgått nybörjarkursen så är spelavgiften reducerad med 50% för seniorer (gäller ej Yngre seniorer). Regler för spelrättsbevis gäller.

*Passiv medlem. Passiv medlem har inget aktivt medlemskap och har inga spelrättigheter på banan. Passivt medlemskap kan man ha efter behovsprövning.

Klubbens BG-nummer 199-7964

Med MoreGolf Mastercard kan du dela upp din årsavgift på 6 eller 12 månader. Läs mer på MoreGolfs hemsida:

För dig som blir fullvärdig senior medlem mitt i säsongen :

Månad Avgår belopp
Juli     500:-
Augusti     1500:-
September     3000:-

Bagskåp. Bagskåp finns att hyra för klubbens medlemmar. Kostnad per skåp och säsong är 400:-.

Hyra av golfbil. För medlem i Ängelholms GK som vill hyra golfbil så kostar det 200:- för 18 hål. Medlem som har läkarintyg betalar 150:- för 18 hål.

Förseningsavgift.Medlem som ej betalar årsavgiften i tid, debiteras förseningsavgift med 100:-/ påbörjad månad.