Angående COVID-19

Uppdatering 1 juni 2021:

Ordinarie golfregler gäller från 1 juni

Från och med 1 juni ska alla tävlings- och handicapronder åter spelas enligt ordinarie Regler för golfspel. Med andra ord ska bland annat krattor tillbaka, ingen lägesförbättring gäller i bunkrar och hålet får inte göras grundare.

Viktigt att vi alla hjälps åt att kommunicera detta, då många spelare har vant sig vid de undantag som gällt i och med Covid-19.

Det är en unik situation vi befinner oss i, och vi som anläggning gör allt för att ständigt hålla oss uppdaterade och följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi vill att ett besök på Ängelholms golfklubb skall vara så trevligt och säkert som möjligt både för medlemmar, gäster och personal. Ett antal åtgärder har genomförts som kommer påverka ditt besök hos oss. Vi ber även alla medlemmar som gäster att hållar sig uppdaterade på de senaste riktlinjerna (länkar nedan).

Nedan ser ni vad du som besökare kan göra för att hjälpa oss i detta arbete:

• Boka din starttid online
  • Betala eventuell greenfee, samt ankomstregistrera dig online
  • Håll avstånd till dina medspelare samt till andra bollar vid kö
  • Tvätta händerna noga
  • Ta inte i hand och inga high fives
  • Följ Svenska Golfförbundets riktlinjer om tillfälliga lokala regler (se länk nedan)
  • Vid symptom, vänligen stanna hemma.

Vid frågor eller funderingar är ni givetvis välkomna att höra av er till oss.

Välkomna!

//Ängelholms GK