Aktuellt på banan

Banan öppnar med sommargreener söndag 29 mars

Den 29 mars öppnar vi banan för säsongen med ordinarie sommargreener. Vi är alla så glada att äntligen få öppna och välkomna er alla till 2020 års säsong!
Det är tidsbokning som gäller. Vid eventuell frost förskjuts starttiderna framåt.
Tillsvidare är det lägesförbättring med en klubblängd som gäller på klippta delen av spelfältet.

Corona

Det är en unik situation vi befinner oss i, och vi som anläggning gör allt för att ständigt hålla oss uppdaterade och följa rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten.

Vi vill att ett besök på Ängelholms golfklubb skall vara så trevligt och säkert som möjligt både för medlemmar, gäster och personal. Ett antal åtgärder har genomförts som eventuellt kommer påverka ditt besök hos oss. Vi hoppas och tror ni har förståelse för detta.

Nedan ser ni vad du som besökare kan göra för att hjälpa oss i detta arbete:

• Boka din starttid online
  • Betala eventuell greenfee, samt ankomstregistrera dig online
  • Håll avstånd till dina medspelare samt till andra bollar vid kö
  • Tvätta händerna noga

Välkomna!