E golfaren september

Kvalitetsligan

Kvalitetsligan är en ideell grupp bestående av våra medlemmar som kan tänka sig att ställa upp och hjälpa till med diverse aktiviteter på banan och anläggningen.

Vill du ha mer information, kontakta Sven-Arne Lillrud på 070-6640877 eller maila på:salillrud@bjarenet.com.

Det är samling på tisdagar klockan 08:00. Är du intresserad av att vara med, så anmäl ditt deltagande till receptionen, 0431-430260 eller bokning@angelholmsgk.se så vi vet hur många som kommer och kan planera arbetet. Tillsammans kan vi hjälpas åt att höja finishen!

Kommittéarbete

Våra kommittéer är fortfarande i stort behov av förstärkning. Medlems-, ban-, och marknadskommittén är samtliga i stort behov av förstärkning. Kan du tänka dig att ställa upp med din tid, kunskap och energi? Maila info@angelholmsgk.se Klubbens kommittéer utför viktigt arbete under säsongen för alla medlemmars och klubbens trevnad och funktion.

//Kansliet