E Golfaren

Hej,

Några dagar har gått sedan jag tillträdde som klubbchef här på Ängelholms GK. Hittills har det varit dagar fyllda av härliga möten med medlemmar och personal. Vilket härligt gäng vi är här. Stort tack för det varma välkomnandet, känner mig redan hemma!

Den närmaste tiden ligger fokus på att sätta mig in i verksamheten, lära känna personal, medlemmar och sponsorer samt förberedelser inför ekonomimötet den 26 oktober (separat inbjudan kommer senare). Per är behjälplig nu till en början så förutom mig och Christel i receptionen kommer ni se Per på kontoret med jämna mellanrum.

Kom gärna förbi och säg hej. Varför inte passa på att äta lunch här på klubben samtidigt. Klicka här för veckans meny.

Ha en bra vecka!

Louise