E Golfaren

Klubbchefen har ordet

Hej på er alla medlemmar!

Det är dags för mig att säga tack och adjö som klubbchef för Ängelholms Golfklubb.

Jag har haft möjligheten att vara ansvarig här i 11,5 år. Det har varit mycket inspirerande och utmanande att få arbeta med klubben och flytta fram positionerna.

Min sista arbetsdag blir nu på fredag den 30/8.

Detta är ju tillsammans med all personal genom tiden och även då samarbetet med de styrelser som varit aktuella.

Vi har idag en välmående klubb med bra medlemskultur. Vi har byggt upp en mycket bra maskinpark.

Vi har arbetat med banan hela tiden och fått fram produkten som den är idag.

Nu hoppas jag att styrelsen får fram en bra klubbchef som kan fortsätta att utveckla klubben tillsammans med nuvarande styrelse med förhoppning att ni medlemmar stöttar dessa i sitt arbete.

Jag kommer framöver att finnas till hands för att supporta Christel gällande bokföring, löner, medlemsfrågor fram till allt nytt är på plats.

Nu skall jag försöka få tillbaka intresset av att spela golf som har blivit lite lidande när man jobbar med golf hela dagarna. Jag blir såklart kvar som medlem i klubben så vi ses säkert på klubben framöver.

Tack för mej!

Per

Klubben tackar Per

På fredag 30/8 är alla medlemmar välkomna på kaffe och tårta i klubbhuset klockan 14:00 för att tacka Per för dessa åren. Vi kommer också att avtacka Per på ekonomimötet i oktober!

//Styrelsen